Ifjúsági munkatársképző 2005

     

Lesz idén is!!!

A téma: a kiscsoportvezetés.

Helye: Budapest, Kiscelli utca 73. (“a kiscelli”)

Ideje: 2005 október 28-29-én

Előadó: Tóth Vera tanárnő, gyakorlott kiscsoportvezető

  

Miért ez a téma? Kerültél már olyan helyzetben, hogy az volt a feladatod, hogy emberek egy csoportját segíts együtt beszélgetni, vagy ifiórát kellett tartanod, de nem előadást szerettél volna, netán felkértek tábori csoportvezetésre, és nem tudtad, hogyan fogj hozzá? Esetleg olyan kiscsoportban voltál, ahol nagy hallgatások és még nagyobb monológok voltak, és nézted az órádat, hogy mikor lesz már vége? Kérdés számodra, hogy lehet érdekesen, jól beszélgetést vezetni, hogy minél többen megszólaljanak, de senki se beszéljen túl sokat? Vezetned kellene, de úgy érzed, te sem tudod még a válaszokat, vagy a kérdéseket sem? Akkor neked szól a hétvége. Gyere el, és gondolkozz velünk együtt a kérdéseken.

  

A program: a korábbi évekhez hasonlóan szeretnénk a fő témán kívül arról is beszélgetni, hogy melyik ifiben éppen mi zajlik, énekelni, jól érezni magunkat.

Péntek

    

1730 Érkezés

1800 Vacsora

1900 Éneklés, beszámolók

 

Szombat

   

800 Reggeli

900 Zenés áhitat

930 Előadás (óránként szünetekkel:)

1230 Ebéd

Akiket várunk: bárki, aki részt vesz, vett, gondolkodik részt venni ifjúsági munkában, vagy akit érdekel a téma, vagy aki annyira profi, hogy megosztaná velünk bölcsességét. Ifjúságonként 3-4 emberrel számolunk. Kérlek jelentkezzetek a helyi bizottsági tagotoknál, illetve személyesen nálam email-ben (okane@freemail.hu).

  

Ne hagyd ki!

Üdv

Péter