PinCode Játékfesztivál
  
   
Kedves Fiatal!
 
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmedet, az év egyik legjelentősebb ifjúsági eseményére, a Pillér Alapítvány által szervezett PinCode Keresztény Játékfesztiválra, mely Fonyódligeten kerül megrendezésre ez év szeptember 22-25-ig.
 
Nos, hogy mi is történik ezen a keresztény fesztiválon?
  
*   4 napot töltünk együtt, ahol az előadások, a közös dicsőítés és a közösség eszköz lesz abban, hogy Isten áldást adjon számunkra.
*   A rendezvény keretén belül a 4 napot átölelő stratégiai és ügyességi játékot játszunk,
*   valamint a fesztiválozás hagyományos és üdítő oldalát is megéljük, válogatunk a szabadidős programok kavalkádjából, koncertezünk, sportolunk és kihasználjuk a Balaton part adta lehetőségeket.
   
A rendezvény célja, hogy megismerjük, felismerjük egymás értékeit a közös feladatok, kiélezett helyzetek, játékos együttlétek során, és ezáltal ajtók nyíljanak meg, utak épüljenek egymás felé.
  
Fesztivál és játék: Játék Fesztivál
  
A játék neve melyet játszani fogunk: NEMZETEK VIADALA stratégiai és ügyességi játék.
  
4 nap, 400 fiatal, 4 nemzet, 40 szervező.
   
Komolyan játszani fogunk! A játékban fontos lesz a stratégia, a fizikai erő, a szellemi tőke maximális kihasználása, a kultúrált játszani tudás, a gyermekies lelkesedés. Nem rendelkezünk mindnyájan ezek összesével, de együtt képesek vagyunk eleget tenni a kihívásoknak.

Felejtsd el a hagyományos szellemi vetélkedéseket és az iskolai sorversenyeket. Itt várost és kultúrát építünk a nemzetségeknek, melyek megvívnak egymással egy gigantikus ütközetben. Borzongató megpróbáltatások a "kicsit őrülteknek" és vicces feladatok finom lelkű alkotóknak.
   
(A játékok során a résztvevők olyan szellemi és fizikai kihívásokkal szembesülnek, melyek teljesítése csak teljes felelősséggel bíró személyektől várható el. Ezért a rendezvényen csak 18. életévüket betöltött fiatalok vehetnek részt.)
  
A rendezvény felekezetközi, melyre olyan független, 18. életévét betöltött újjászületett keresztény fiatalokat várunk, akiket pásztoruk, ifjúsági vezetőjük jószívvel ajánl a rendezvényen való részvételre, valamint akik a fesztiválozáson túl vállalják, hogy részt vesznek a Nemzetek Viadala stratégiai és ügyességi játékban.
  
Szeretettel várunk téged is!
  
Jelentkezz, hogy játszhassunk!
  
  
A rendezvény fővédnöke:  Dr. Göncz Árpád Úr, a Magyar Köztársaság volt elnöke és felesége, Zsuzsa Asszony
  
A rendezvény védnökei:
Dr. Mészáros Kálmán, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke
Fábián Attila, az Evangéliumi Pünkösdi Közösség elnöke
László Viktor, Ez Az A Nap főszervező
Perjési István, az Agapé Gyülekezetek vezető lelkésze
  
További információ és jelentkezési lap: www.pincode.org
  
Üdvözlettel:  A szervezők