Tavaszi ifjúsági napok Nyíregyházán

Végül 44 jelentkezővel kezdtük meg múlt hét péntek este (Márc 16-án) a Tavaszi ifi csendesnapokat Nyíregyházán. Nagyon jól éreztük, magunkat és hálásak vagyunk a Nyíregyi gyülekezetnek az odaadó munkájukért és befogadó szeretetükért.

De mindenekfelett hálásak vagyunk ami Urunknak, hogy szép idővel áldotta meg a hétvégénket és teljes nyugalommal állíthatom, hogy Szent Lelke végigkísérte a hétvége eseményeit és reményeink (azaz hitünk) szerint többeket megérintett szeretetével.

A hétvége egyik előadásán Szuhánszky István arra világított rá, hogy, hol keresi az ember a bűnt és ezzel a kis játékkal, valamint Vigh Bence és Gyurkó Donát segítségével illusztrálta, hogy hol kellene keresni.

 

Sok minden történt a hétvégén, rengeteg öröm, kacagás, éneklés és még szülinap is volt. Erről készült egy rövi... hát annyira azért nem rövid összefoglaló. 14 és fél percbe sikerült belepréselnem mindazt ami ott történt. Nagyon fájt volna a szívem, ha ennél jobban meg kellett volna rövidítenem. De igyekeztem végig érdekesség tenni a videót, hogy belelássatok abba a csekély 2 napba amit Istennel gazdagon eltölthettünk.

 

 

 

 

 

 

   

Ifjúsági csoportok


Az Ifjúsági Bizottság vezetőjének címe:
vigh.bence@metodista.hu