Szuhánszky Timi és Jávor Attila:

Zenekarunk 2003 novemberében alakult újra (az ezelőtti történelem nem ide tartozik), 7 fővel. Célul a zenei szolgálást tűztük ki egyházon belül és kívül is. Az akkor elhatározottakat tartva minden hónapban egyszer jövünk egy délelőttre. (Sajnos a tagok olyan messze laknak egymástól, hogy nem engedhetjük meg a próbák sűrítését.)

Márciusban új taggal gazdagodtunk, és a szorgalmas próbálás eredményeként március 13-án, Piliscsabán sor került első koncertünkre. A lendületes és örömteli koncert a közönség véleménye szerint is kifejezetten jól sikerült. A visszhangokból a megerősítést nyertünk a folytatásra is.

Az alapítás óta eltelt idő az összecsiszolódással és a dalok kidolgozásával telt és telik. Ez a folyamat továbbra is tart, és még nincs "befejezve". Ezért kérünk titeket, hogy ha bármilyen felvételt, hang- vagy videóanyagot készítettetek, SEMMIKÉPPEN NE TERJESSZÉTEK EL. Egyenlőre sem a zenekar, sem a dalok nincsenek annyira kiérlelve, hogy nyilvános szereplést vállaljunk.

Ennek ellenére nyáron két koncertet is tervünk. Ezek egy héten belül lesznek:

1.  2004.július 11. délután

2.  2004.július 16. este

Amint láthatjátok, eddigi történetünk nem túl hosszú, de elég reményteljes.

Ezúton egy kéréssel szeretnénk fordulni Hozzátok. Egy zenekari szolgálat nem kis feladat, jelenleg is küszködünk belső problémákkal. Arra kérünk Titeket, hogy gondoljatok imában ránk. Ebben rátok vagyunk utalva! Az eddig elmondott imákért pedig köszönet mindenkinek! 

Ígérjük, hogy lesz folytatás!!!